Karaman’dan Küçükler Atletizmde Festival Gibi Zafer

Türkiye Atletizm Federasyonu ve Turkcell isbirligi ile ilk kez uygulanan Küçükler Atletizm Festivalinde Karamani temsil eden Gençlik ve Spor Kulübünden festival gibi zafer.

Karaman’dan Küçükler Atletizmde Festival Gibi Zafer

Ilk kez yapilan TAF Turkcell Küçükler festivali, 12 Nisan 2015 Pazar günü Edirne, Zonguldak, Denizli, Kayseri, Trabzon, Mersin, Sanliurfa ve Eskisehir illerinde yapilan birinci grup yarismalari ile basladi.
Denizli’de sabah saatlerinde baslayan yarismalar, Büyüksehir Belediyesine ait Spor Toto Spor Kompleksi Olimpik Atletizm Sahasinda yapildi. 161 sporcunun yaristigi festivalde 80m, 1000m, yüksek atlama, uzun atlama, firlatma topu ve 5x80m bayrak yarismalari yapildi.
Karamani temsilen Gençlik ve Spor Kulübü atletizm takiminin da yer aldigi yarismalara Milli takim atletizm antrenörleri Murat Yurdadön ve Mevlüt Inanir nezaretinde erkeklerde 6, kizlarda 6 olmak üzere toplam 12 sporcu ile yarismalarda yerini alan Karaman ekibi genel kategoride 60 puanla ilk sirada yer aldi.
Küçük sporcularin sevinçlerine ortak olan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” 2002-2003 dogumlu sporcularin katildigi atletizm festivalinde küçük sporcularimiza atletizmi sevdirmek, sporu tabana yaymak ve altyapiyi güçlendirmek hedefleniyor.
Sporcularimiz 18 Nisan 2015 tarihinde Mugla ilinde yarislara katilacaklar. Denizli’de ve Mugla’da yapilacak olan yarismalarda en yüksek puani alan 6 takim Konya ilinde yapilacak olan yari final müsabakalarina gitme hakki elde edecek. Bu yarismalar boyunca birbirinden degerli sporcularimiza ve antrenörlerimize basarilar diliyorum” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284