Karamangücü Evinde Son Maçina Çikiyor

TVF. 3. Liginde Karaman’i basarili bir sekilde temsil eden Karamangücü Bayan Voleybol Takimi bu hafta Samsun Gazi maçi ile bu sezon evindeki maçlarini tamamliyor.

 Karamangücü Evinde Son Maçina Çikiyor

TVF 3. Liginde mücadele eden temsilcimiz, ilk yarida firtina gibi esmis ve 8 haftada 8 galibiyet yapmisti. Aldigi sonuçlarla play-offun ve ikinci ligin en güçlü adaylarindan biri olan filenin sultanlari, sezonun son maçinda Samsun Gazi Lisesi Takimini agirliyor. Kendi Saha ve Seyircisi önünde son maçina çikacak olan Karamangücü, geriye kalan 3 maçini deplasmanda oynayacak. Bu hafta pazar günü saat 13.00’de Kazim Karabekir Spor salonunda oynanacak mücadeleye tüm Karamanlilari davet eden Yönetim, Karaman’da oynayacaklari son maçta Karamanli Sporseverlerden destek bekliyor.
Voleybol Subesi Sorumlusu Ferhat Koç yaptigi açiklamada, “Kendi evimizde oynayacagimiz maçlarin sonuncusu bu hafta Samsun Gazi ile Pazar günü oynanacak. Karamanli Sporseverleri maçimiza bekliyoruz. Iyi mücadele ettigimiz bir sezon oldugunu düsünüyorum. Takimimiza bil hassa ikinci yarida gösterdikleri fedakârliklardan ötürü Karaman kamuoyu önünde tesekkür ediyorum. Oyuncularimiz Karamanli olmamalarina ragmen Karamangücü ile anlastiklari andan itibaren Karamanli gibi sehrin takimini sahiplenerek mücadelelerini sürdürdüler. Bundan sonra oynayacagimiz Numune maçi bizim için tam bir derbi olacak. Galibiyet serimizi son maç olan Ordu Telekom maçina kadar sürdürerek Play-Off’lara kalacagimiza inaniyorum. Insallah bu Pazar oynanacak Samsun gazi maçinda güzel bir galibiyet alarak evimizde ki son maçimizda Karamanlilara seyir zevki yüksek bir müsabaka izletiriz”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284