Karaman’i Dünya Sampiyonasi’nda Temsil Edecekler

Karaman Belediye Spor Bisiklet Takimi, katilacaklari Dünya Sampiyonasi öncesi Karaman Belediyesi’ni ziyaret etti.

Karaman’i Dünya Sampiyonasi’nda Temsil Edecekler
Belediye Spor Bisiklet Antrenörü ve Bisiklet Il Temsilcisi Baris Ünlü nezaretinde belediyeye gelen sporculari, Belediye Spor Kulüp Baskani ve Belediye Baskan Yardimcisi Haci Osman Ünüvar makaminda kabul etti.
Belediye Spor Bisiklet Takimi olarak katildiklari müsabakalarda basarili ve iyi bir dönem geçirdiklerini söyleyen Antrenör Baris Ünlü: “19 Eylül 2012 tarihinde Hollanda’da yapilacak olan 2012 yili Dünya Bisiklet Sampiyonasi’na ülkemizden 3 sporcu katilacak. Bu üç sporcunun ikisi Karaman Belediyesi’nin sporculari. Sehrimiz için gurur verici bir olay. Kocaeli Brisa Spor’dan Ferit Can Samli, Karaman Belediye Spor’dan Emre Sahin ve Ferhat Sezer ülkemizi Dünya Sampiyonasi’nda temsil edecekler.
Sporcularimiz 9 Kasim Pazar günü Slovenya’da bir haftalik kamp yaptiktan sonra 19 Eylül’de Hollanda da yapilacak olan Dünya Sampiyonasi’na gidecekler” dedi.
Baskan Yardimcisi Haci Osman Ünüvar ise sampiyonaya katilacak sporcularimizi tebrik etti. Ünüvar, Dünya sampiyonasindan takimimizin basarili bir sonuç elde edecegine yürekten inandigini belirterek, sporcularimiza basarilar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284