Karaman’i Dünya Sampiyonasinda Temsil Ettiler

Danimarka’da yapilan `UCI World Cyling Tour Final 2015 Road Race` Dünya Sampiyonasinda Karamani, Gençlik ve Spor Kulübü sporculari Baris Ünlü ve Erhan Azat temsil etti.

Karaman’i Dünya Sampiyonasinda Temsil Ettiler

05-06 Eylül 2015 tarihleri arasinda Danimarka’da gerçeklestirilen ve Dünya’nin seçilmis en iyi sporcularinin yaristigi "UCI World Cyling Tour Final 2015 Road Race" Dünya Bisiklet Sampiyonasi 1550 sporcunun katilimi ile tamamlandi.
Türkiye’den 7 sporcunun katildigi sampiyonayi Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcularinda Baris Ünlü 180’inci, Erhan Azar ise 164’üncü olarak tamamladi. Türkiye’den en iyi derece ise yarismayi 72’inci olarak tamamlayan Yalova sporcusu Zafer Yalin’dan geldi.
Sampiyona hakkinda açiklamada bulunan Ünlü,” 40-44 yas kategorisinde 258 sporcu arasinda ülkemizi en iyi sekilde temsil etmek için yaristik. Yarislar 165 kilometrelik agir bir parkurda gerçeklesti. Yarislarin 50’inci kilometresinde sporcumuz Erhan Azat ile birlikte 20 kisinin karistigi bir kazaya dâhil olduk. Yaptigimiz kaza sonucunda çok zaman kaybettik ve rakiplerimizin gerisinde kaldik. Yasadigimiz talihsiz kazaya ragmen ülkemizi en iyi sekilde temsil etmenin gururunu yasiyoruz” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284