Karaman’in Altin Pedallari Kendi Evinde Yüzleri Güldürdü

24-26 Haziran 2015 tarihleri arasinda Karaman’da gerçeklesen “Yol Bisikleti Türkiye Sampiyonasi” yarislarinda Karamanli bisikletçilerden madalya yagmuru.

Karaman’in Altin Pedallari Kendi Evinde Yüzleri Güldürdü

Türk Dili’nin Baskenti Karaman’in ev sahipligini yaptigi “Yol Bisikleti Türkiye Sampiyonasi” yarislari 6 kategoride fakli illerden gelen toplam 134 sporcunun mücadelesine sahne oldu. Karaman ekibi bu önemli sampiyonaya antrenör Baris Ünlü nezaretinde Gençlik ve Spor Kulübü 28, Performans Spor Kulübü 4, toplamda 32 sporcu ile katildi.
Üç gün boyunca zorlu mücadelelerin yasandigi sampiyonada Karamanli bisikletçiler, göstermis olduklari performans ve azim ile toplamda 8 madalya kazanarak Karamani en iyi sekilde temsil etmesini bildiler.
Sampiyona sonrasinda Karamanli sporculardan Fatma Sezer, Saate Karsi Türkiye Sampiyonu(Yildiz Bayan), Genel Ferdi Türkiye Sampiyonu. Semra Yetis, Saate Karsi Türkiye 3.'sü(Büyük Bayanlar), Yol Yarislari Türkiye 2.'si, Genel Ferdi Türkiye 3.'sü. Selver Sezer Saate Karsi Türkiye 2.'si(Genç Bayan), Genel Ferdi Türkiye 3.'sü. Irem Ceren Akan, Saate Karsi Türkiye 3.'sü olma basari gösterdi.
Karaman’da gerçeklesen sampiyonanin sorunsuz bir sekilde tamamlandigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Öncelikle sampiyonada dereceye giren ve kategorilerinde Türkiye Sampiyonu olma basarisi gösteren sporculari tebrik ediyorum. Karaman’in tanitimi açisindan önemli bir sampiyona olan Yol Bisikleti Türkiye Sampiyonasi, ilimizde 3 gün boyunca sorunsuz bir sekilde devam etti. Bu önemli organizasyonda Karamani, Gençlik ve Spor Kulübü ile Performans Spor Kulüplerinden toplam 32 sporcumuz temsil etti. Sporcularimiz gösterdikleri performans ve aldiklari sonuçlar ile yüzlerimizi güldürmesini bildiler. Tabi ileriki zamanlarda daha iyi sonuçlarla yüzlerimizi tekrar güldüreceklerinde eminim. Sampiyonada sporcularimizi en iyi sekilde hazirlayarak bu sampiyonada yarismalarini saglayan antrenörümüze ve Karaman için ter döken tüm sporcularimiza verdikleri emeklerden dolayi tesekkür ediyor, basarilarinin devamini diliyorum.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284