Karaman’ın Altın Pedalları Trabzon Yolcusu

Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet programı arasında yer alan “Trabzon MTB Cup” yarışları Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yapılacak.

Karaman’ın Altın Pedalları Trabzon Yolcusu
Türkiye genelinde gerçekleştirilen yarışlarda başarıdan başarıya koşan Karaman bisiklet takımı bu kez 16-17 Nisan 2016 tarihleri arasında Trabzon’un Akçaabat ilçesinde gerçekleştirilecek olan “Trabzon MTB Cup” yarışlarında yeni bir başarıya daha imza atmak istiyor. Özellikle genç bayanlar kategorisinde iddialı olan Karaman ekibi birincilik kürsüsünde yer almak için ter dökecek.
Yarışmanın Karaman bisiklet sporcuları açısından önemine değinen bisiklet antrenörü Barış Ünlü;” Bilindiği gibi genç bayan bisiklet takımımız Yol Bisikletinde Türkiye genel klasmanında ilk dört sırayı ellerinde bulundurmaktadırlar. Dağ bisikletinde (MTB) ise Türkiye genel klasmanında birinci sırada Alman Solome Moletzki bulunurken, ikinci sırada ilimiz Gençlik ve Spor Kulübünden Kader Şahin, üçüncü sırada ise Performans Spor Kulübümüzden Aybike Ünlü bulunmaktadır. Akçaabat’ta gerçekleştirilecek yarışlar ile birinci sırada yer alan Alman sporcu ile puan farkını kapatmayı ve bir sonraki yarışta ise birinci sıraya ilimiz sporcularında birinin yer almasını istiyoruz. Yarışma ayrıca Uluslararası bir yarış olup, sporcularımız bu yarışlarda Uluslararası puanlar toplayacaktır” diye konuştu.
Hey yarış sporcularımız için önemli
Her yarışın puan toplama açısından önemli olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Karaman bisiklet takımımız, antrenörümüz Barış Ünlü eşliğinde başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Elde edilen başarılar ilimiz için gurur kaynağı. Trabzon Akçaabat’ta gerçekleştirilecek olan yarışlarda da sporcularımız daha iyi derece alarak başarı çıtasını yükseltmeye devam edecektir.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284