Karaman’in Dinamolari Sezona Hizli Basladi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü atletizm takimi, yeni sezon çalismalarinin startini verdi.

Karaman’in Dinamolari Sezona Hizli Basladi

Karaman’da elde ettikleri basarilarla tüm dikkatleri üzerlerine çekmeyi basaran Karamanli atletler 2015-2016 sezonuna hizli basladi. 12 ve 18 yas grubu sporculardan olusan genç atletler, Kemal Kaynas Stadyumunda yaptiklari çalismalarina Milli Takim antrenörleri Murat Yurdadön ve Mevlüt Inanir esliginde devam ediyor. Daha iyi ve saglam bir alt yapi için okullarda da yetenek taramasi yapan antrenörler ise, kesfettikleri genç yetenekleri takima kanalize ederek ülke sporuna faydali bireyler yetistirmeyi hedefliyor.
Gelecegin yildiz sporculari olma yönünde emin adimlarla ilerleyen genç atletler çalismalarina; Küçük gruplarda haftanin 4 günü(Pazartesi, Çarsamba, Cuma, Cumartesi), büyük gruplarda ise Pazar günü hariç haftanin her günü araliksiz devam ediyor. 10 Kasim’da Atatürk Kosusu ve 21 Kasim’da Mersin’de yapilacak olan Küçükler Kros Ligi yarislarina hazirlandiklarini belirten genç atletler, yarislarda Karamani en iyi sekilde temsil etmek için ve birincilik kürsüsünde yer almak için kosacaklarini belirttiler.
Karamani ulusal ve uluslararasi müsabakalarda basariyla temsil eden sporcularla her zaman gurur duyduklarini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise,” Genç sporcularimiz disiplinli ve özverili bir sekilde çalismalarina devam ettigi sürece gelecekte birçok basariya imza atacaklardir. Çünkü elde edilen basarilarin hiç biri tesadüf degildir. Il Müdürlügü olarak basarili sporcularimiza desteklerimiz devam edecektir” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284