Karamanli Antrenöre Milli Onur

Vücut Gelistirme, Fitness ve Bilek Güresi Il Temsilcisi ve Antrenörü Ahmet Tunç, Milli Takim Antrenörü olarak Macaristan’ a gidiyor.

Karamanli Antrenöre Milli Onur

13-16 Kasim 2015 tarihleri arasinda Macaristan’da gerçeklesecek olan Vücut Gelistirme, Fitness Dünya Sampiyonasi için Vücut Gelistirme, Fitness ve Bilek Güresi Il Temsilcisi ve Antrenörü Ahmet Tunç milli takim antrenörü olarak çagirildi. Tunç, 20 yillik vücut gelistirme ve fitness kariyeri oldugunu ve ayni zamanda Budo ve Sambo dövüs sanatlarinda hakem ve antrenörlük yaptigini söyledi.
Karamanli Olarak Mutlu ve Gururluyum
Karamanli bir antrenör olarak milli takima çagirilmaktan gurur duydugunu belirten Tunç;” Milli Antrenör olarak görev aldigim 2015 Vücut Gelistirme ve Fitnes Türkiye Sampiyonasi ve Milli Takim Seçmeleri 03-06 Eylül 2015 tarihleri arasinda Mersin’in Erdemli Ilçesinde gerçeklestirildi. Mersin’e milli takima seçilen sporcularimizin basinda milli takim antrenörü olarak gitmek beni bir Karamanli olarak mutlu edip, çok onurlandirmisti. Insallah 13-16 Kasim 2015 tarihleri arasinda Macaristan’da gerçeklesecek olan Vücut Gelistirme, Fitness Dünya Sampiyonasi için milli takim antrenörü olarak sporcularimizla birlikte olacagiz. Sampiyona için milli sporcularimizla birlikte hummali bir çalisma yürütmekteyiz” diye konustu.
Dünya Arenasi’nda Vücut Gelistirme ve Fitness Branslarinda Basariliyiz
Türk Milli Takiminin dünya arenasinda basarili bir yere sahip oldugunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Macaristan’da gerçeklesecek olan Vücut Gelistirme, Fitness Dünya Sampiyonasina basarili il temsilcimiz ve antrenömüz Ahmet Tunç’un davet edilmesi bizleri mutlu etti. Antrenörümüzü yerinde ziyaret basarilarindan dolayi tebrik ettik. Basarili antrenörümüzde üzerine düsen görevin en iyisini yaparak ülkemizi ve ilimizi basarili bir sekilde temsil edecektir. Sampiyona da hedeflerinin üzerinde bir basari elde edeceklerine inandigim milli takimimiza ise simdiden basarilar diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284