Karamanlı Atlet Erzurum’da Rüzgâr Gibi Esti

Erzurum’da düzenlenen Türkiye Puanlı Atletizm Yarışlarında Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Orhan Yetkin, üç adım atlama kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu.

Karamanlı Atlet Erzurum’da Rüzgâr Gibi Esti
Türkiye Atletizm Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve Erzurum’da düzenlenen Okullar arası Yıldızlar Puanlı Atletizm Bay - Bayan Türkiye Şampiyonası nefes kesen yarışmalara sahne oldu. Türkiye’nin farklı illerinde 500’e yakın sporcunun katıldığı şampiyonada sporcular birincilik kürsüsünde yer alabilmek için kıyasıya yarıştı. Erzurum GHSİM Atletizm Tartan Pisti’nde yapılan yarışlarda Karaman’ı üç adım atlama kategorisinde temsil eden Gençlik ve Spor Kulübü sporcu ve aynı zaman da Mümine Hatun Ortaokulu öğrencisi Orhan Yetkin 12.50 metrelik derecesi ile Türkiye üçüncüsü olma başarısı gösterdi.
Karamanlı sporcuların başarılı sonuçlara imza atmaya devam ettiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Sporcularımız artık her spor branşında dereceler alarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyorlar. Son olarak Erzurum’da yapılan puanlı atletizm yarışlarında atletizm sporcumuz Oryan Yetkin’in başarısı bizleri gururlandırarak mutlu etmiştir. Ayrıca sporcularımızın elde ettiği başarılar Karaman’da genç sporcularımıza da örnek teşkil etme açısından büyük önem taşımaktadır. Başarılarından dolayı sporcumuzu ve antrenörlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284