Karamanli Atlet Gaziantep’te Rüzgâr Gibi Esti

Karamanli atlet Ümmühan Karaçadir, Gaziantep Kurtulus Kosusu 10 km Büyük Bayanlar kategorisinde rakiplerini geride birakarak birinci olma basarisi gösterdi.

Karamanli Atlet Gaziantep’te Rüzgâr Gibi Esti

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Gaziantep Valiligi isbirligiyle, Gaziantep’in düsman isgalinden kurtulusunun 94. Yil dönümü kapsaminda “Gaziantep Kurtulus Kosusu” düzenledi.
Türkiye genelinde 55 ilden 24 bin 941 sporcu ve vatandasin katildigi yarismada, Karaman’in basarili atletlerinden Ümmühan Karaçadir 10 km Büyük Bayanlar kategorisinde rakiplerini geride birakarak birinci olma basarisi gösterdi.
Türkiye’nin dört bir yaninda katilimin oldugu kosuda ayrica, 10 bin metre 7 kategoride gerçeklestirilirken, 5 metrede de halk kosusu yapildi. 35-39 Yas Grubu, 40-44 Yas Grubu, 45-49 Yas Grubu, 50-54 Yas Grubu, 55-59 Yas Grubu, 60-64 Yas Grubu, 65 ve üzeri ile halk kosusu kategorilerinde yapilan kosuya, yas siniri olmaksizin herkes katildi. Kadin ve erkek kategorilerinde gerçeklestirilen kosuda mili atletler de yer aldi.
Karaçadir’in elde ettigi basaridan dolayi mutluluklarini dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Basarili sporcumuz Ümmühan Karaçadir, Gaziantep’te düzenlenen bu büyük organizasyonda rakiplerini geride birakarak birinci olma basarisi göstermistir. Bu tür anlamli basarilar Karaman’da genç sporcularimiza örnek teskil etmektedir. Basarilarindan dolayi sporcumuzu ve antrenörümüz Murat Yurdadön’ü kutluyor, basarilarinin devamini diliyorum” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284