Karamanli Atlet Ümmühan Karaçadir Balkan Biletini Kapti

Karamanli atlet Ümmühan Karaçadir, Kocaeli’nde gerçeklestirilen Turkcell Kros Ligi 2. Kademe yarislarinda dereceye girerek Hirvatistan Zagreb’de yapilacak olan Balkan Sampiyonasina katilma hakki elde etti.

Karamanli Atlet Ümmühan Karaçadir Balkan Biletini Kapti

Atletizm Federasyonunun 2015 faaliyet takviminde yer alan Kulüpler Turkcell Kros Liginin 2. Kademesi Kocaeli’nde Nazmi Oguz Park alaninda yapildi. Kros ligi 2. Kademesine dört kategoride 17 bayan, 24 erkek toplam 41 takim, 99 bayan, 170 erkek sporcu takimlari adina yarisirken 42 sporcuda ferdi olarak yaristi. Çekismeli geçen yarislarda milli takim atletizm antrenörü Murat Yurdadön esliginde büyükler ferdi kategoride yarisan Karamanli atlet Ümmühan Karaçadir, 6 kilometre sonunda elde ettigi 20:00’lik derecesi ile 50 sporcu arasinda 8’inci olurken, 21 Kasim 2015 tarihinde Hirvatistan Zagreb’de yapilacak olan Balkan Sampiyonasi’nda Türkiye’yi temsil etme hakki elde etti.
“Karamani Sporda Marka Yapacagiz”
Ümmühan Karaçadir’in elde ettigi basaridan dolayi mutlu olduklarini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Karamanimizin tanitimina katki saglayan sportif basarilarimiz bundan sonra da devam edecek. Özellikle Karaman’da genç sporcularin azimli çalismalari ve yarislarda elde ettikleri basarili sonuçlar gelecek için ümit vadediyor. Insallah ilimizde yapilacak ve yapimi devam eden spor tesislerimizin tamamlanmasiyla  birlikte Karaman’i sporda marka yapacagiz” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284