Karamanli Atletler Adana’dan Sampiyon Olarak Döndü

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm takimi Adana’da düzenlenen yarislarda küçük erkekler ve yildiz erkekler kategorilerinde takim halinde sampiyon olarak büyük bir basariya imza atti.

Karamanli Atletler Adana’dan Sampiyon Olarak Döndü

Atletizm Federasyonu faaliyet programi çerçevesinde Adana’da gerçeklesen Küçükler-Yildizlar Bölgesel Kros Ligi 1. kademeleri yarislari 2 bin 154 sporcunun katilimiyla yapildi. Yarislara katilan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü atletizm takimi sporculari, Atletizm Il Temsilcisi Murat Yurdadön ve Milli Takim Antrenörü Mevlüt Inanir esliginde katildigi yarismalarda büyük bir basariya imza atarak küçük erkekler ve yildiz erkekler kategorilerinde sampiyon oldu.
Küçükler ve yildizlar bölgesel kros ligi yarislarinda Karaman’in Akdeniz bölgesi grubunda yaristigini belirten Atletizm Il Temsilcisi Murat Yurdadön, "Sporcularimizin bizlere böylesine hakli bir gururu yasattiklari için çok mutluyuz. Küçükler ve yildizlar kategorilerinde takim halinde sampiyon olarak çalismalarimizin ve emeklerimizin karsiligini aldigimiza inaniyorum. Sporcularimiz aldiklari derece ve basarilar ile kendilerine güven asilamis ve daha büyük basarilara imza atabileceklerine inanmislardir. Bizler de sporcularimiza basari yolunda her türlü fedakarligi yapmaya ve onlari desteklemeye haziriz" diye konustu.
Akdeniz Bölgesi Grup yarislarinda ferdi siralamada, Recep Akdag üçüncü, Berat Ergil dördüncü, Yasin Akçakaya yedinci, M.Celil Durmaz on birinci oldu. Yildiz erkeklerde ise Mustafa Göksel birinci, Emre Ören ikinci, Atilla Muratoglu üçüncü ve Mahmut Göksel’de on altinci geldi. Küçük kizlarda da Derya Atesli ferdi olarak besinciligi kazandi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284