Karamanli Atletler Basariya Doymuyor

Türkiye Atletizm Federasyonu ve Turkcell isbirligi ile uygulanan Küçükler Atletizm Festivalinde Karamani temsil eden Gençlik ve Spor Kulübü atletizm takimi Konya’dan madalyalarla döndü.

Karamanli Atletler Basariya Doymuyor

Türkiye Atletizm Federasyonu ve Turkcell isbirligi ile uygulanan Küçükler Atletizm Festivalinde Karamani temsil eden Gençlik ve Spor Kulübü atletizm takimi, kosu, firlatma topu, yüksek ve uzun atlama branslarinda yapilan yarismalar sonunda erkeklerde 1’inci, kizlarda ise 5’inci olarak yeni bir basariya daha imza attilar.
Konya ilinde gerçeklestirilen TAF Turkcell Küçükler festivali yari final yarismalari, 10 Mayis 2015 Pazar günü Mugla, Konya, Eskisehir, Izmir, Denizli, Isparta ve Aydin illerinden gelen sporcularin katilimlari ile gerçeklesti.
Konya’da sabah saatlerinde baslayan yarismalar, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü atletizm parkurunda gerçeklesti. 144 sporcunun yaristigi yari final yarislarinda 80m, 1000m, yüksek atlama, uzun atlama, firlatma topu ve 5x80m bayrak yarismalari yapildi.
Karamani temsilen Gençlik ve Spor Kulübü atletizm takiminin da yer aldigi yarismalara Milli takim atletizm antrenörleri Murat Yurdadön ve Mevlüt Inanir nezaretinde erkeklerde 6, kizlarda 6 olmak üzere toplam 12 sporcu ile yarismalarda yerini alan Karaman ekibi küçük erkekler kategorisinde 1’inci, küçük kizlar kategorisinde ise 5’inci olarak 28 Haziran 2015 tarihinde Izmir’de yapilacak olan finallere katilma hakki elde ettiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284