Karamanli Atletler Oksijen Depoluyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde çalismalarina devam eden Gençlik ve Spor Kulübü atletizm takiminda moraller yüksek.

Karamanli Atletler Oksijen Depoluyor

10 Ekim 2015 tarihinde Adana’da yapilacak Turkcell Türkiye Kros Ligi yarismalari öncesi Karaman Gençlik ve Spor Kulübü atletizm takimi Vali Hakki Teke Hosgörü Orman’inda çalismalarina devam ediyor. Milli takim atletizm antrenörü Murat Yurdadadön esliginde çalismalarina devam eden atletler, yüksek kesimlerde son antrenmanlarini yaparak bol bol oksijen depoluyor.
Adana’da yapilacak olan Turkcell Türkiye Kros Ligi öncesi çalismalarin devam ettigini belirten Yurdadön,”Sporcularimiz çok ciddi bir çalisma sürece geçirdi. Antrenmanlarda suanda kondisyon ve kros çalisiyoruz. Biz bu sampiyonada önemli ölçüde basari elde edecegimizi düsünüyorum. Yarislara 20 sporcumuzla birlikte katilacagiz. Sporcularima güveniyorum.” diye konustu.
Yeni sezon hazirliklarinda sporculara desteklerinin devam ettigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise,” Sporcularimiz yeni sezon hazirliklarina araliksiz devam ediyor. Çünkü hedefleri olan basarili bir takimimiz var. Antrenör ve sporcularimiza bu yeni sezonda basarilar diliyorum.” seklinde konustu.
Türkiye Kros Ligi 1,2,3 ve final yarismalari sonunda kategorilerinde ilk sirayi alan takimlar, 2017 yilinda yapilacak Avrupa Sampiyon Kulüpler Kupasi’nda ülkemizi temsil etmeye hak kazanacaklar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284