Karamanlı Atletlerden Madalyalar Gelmeye Devam Ediyor

Bursa’da düzenlenen U16 Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda Karaman atletizm takımı 3 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak, madalya serisine devam etti.

Karamanlı Atletlerden Madalyalar Gelmeye Devam Ediyor

Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet takviminde yer alan ve Bursa’da düzenlenen Turkcell U16 Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atletizm antrenörlerinden Melihşah Katman ve Mevlüt İnanır eşliğinde 14 sporcu ile mücadele eden Karaman atletizm takımı şampiyonayı 3 altın, 2 gümüş ve 3 bronz olmak üzere toplam 8 madalya ile tamamladı.

2 gün süren yarışlarda Karaman atletizm takımı sporcularından Semih Sefa Armutçu 1500 metre erkeklerde, Yaşar Dökme ise 100 metre ve yüksek atlama kategorilerinde altın madalya kazanarak Türkiye şampiyonu oldular. Yine yüksek atlama kategorisinde mücadele eden Görkem Arıkan Türkiye bronz madalya kazanarak Türkiye üçüncüsü oldu. U16 kızlarda mücadele eden Nesrin Tuana Özkal’da 100 metre kızlarda Türkiye şampiyonu olurken, 100 metre engelde Türkiye dördüncüsü oldu. Yarışların son gününde sahneye çıkan İlyas Küçük ise disk atma kategorisinde Türkiye ikincisi, cirit atmada ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Bursa’da düzenlenen yarışlarda dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, elde edilen başarılardan dolayı gurur duyduklarını belirterek antrenör ve sporculara başarılarının devamını diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284