Karamanlı Avcılar Huğlu’da Ses Getirdi

Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu beldesinde, Huğlu Derneği’nin üçüncüsünü düzenlediği tek kurşun 50 metre ve hareketli hedef tek kurşun yarışları yapıldı.

Karamanlı Avcılar Huğlu’da Ses Getirdi
Huğlu Trap Atış Poligonu'nda düzenlenen ve Türkiye’nin en iyi sporcularının bir araya geldiği yarışlarda Karamanlı sporcular gösterdiği performansla göz doldurdu. Zorlu geçen yarışlarda Karaman Avcılar Kulübü’nden Mehmet Kırış, Hilmi Gül, Hasan Şimşek, Ahmet Kaya, Kadir Kayserili, Bülent Alan, Ali Seyhan, İsmail Üstün ve Sefa Barçatayım yarıştı. Yapılan atışlar sonunda 50 metre finale 48 puanla Ahmet Kaya, 47'şer puanla Mehmet Kırış, Hilmi Gül, Hasan Şimşek ve Ali Seyhan, 46 puanla Bülent Alan, 44 puanla Kadir Kayserli ve yaptığı atışla 38 barajını aşmayı başaran İsmail Üstün kaldı. Final atışlarında ise Karaman Avcılar Kulübü sporcularından Ahmet Kaya üçüncü olurken, Mehmet Kırış ise beşinci olarak seyirciler tarafından büyük beğeni topladı.
Hareketli Hedefte ise 350 kişinin içinden finale kalan 14 atıcıdan 6’sı Karaman Avcılar Kulübünden oldu. Yine Karaman Avcılar Kulübü sporcularından Hilmi Gül, Hasan Şimşek, Ali Seyhan, Sefa Barçatayım ve İsmail Üstün'ün yarıştığı final yarışlarında Hilmi Gül birinci, Kadir Kayserili ise dördüncü olma başarısı gösterdi.
Elde edilen başarılardan dolayı mutlu olduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Avcılık ve Atıcılık Kulübü sporcularımız ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Huğlu’da gerçekleştirilen yarışlarda da boş dönmeyen sporcularımız kupa ve madalyalar alarak başarılarına bir yenisini daha eklediler. Sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.”





 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2016, 22:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284