Karamanlı Badmintonculara Milli Görev

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Takımı sporcuları Raziye Nur Bakır, Ayşe Nur Bakır ve Süleyman Yavuzcan, Ankara’da yapılacak Turkey Junior 2017 Turnuvası’nda ülkemizi temsil edecek.

Karamanlı Badmintonculara Milli Görev

Karaman’da Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde çalışmalarına devam eden badminton sporcuları Raziye Nur Bakır, Ayşe Nur Bakır ve Süleyman Yavuzcan,  Ankara’da düzenlenen milli takım seçmelerinde 15 yaş kategorisinde dereceye girerek 13-16 Aralık tarihleri arasında Ankara’da yapılacak Turkey Junior 2017 Turnuvası’nda ülkemizi temsil etme hakkı elde etti. 

Milli takım seçmelerinde başarılı oldukları için mutlu olduklarını belirten sporcular, turnuvaya en iyi şekilde hazırlanacaklarını ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceklerini söylediler.

Seçmeler öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten badminton antrenörü Vural Kamiloğlu, “Karaman’da badminton branşında iyi bir alt yapı kurarak geleceğin sporcularını yetiştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Milli takım seçmeleri sporcularımızın kariyerlerinde en önemli deneyimleri oldu. Sporcularımızda seçmeler öncesi biraz heyecan vardı ama bu heyecanlar tatlı heyecanlar. Sonuçta sporcularımızın ilk ciddi sınavları. Ama sporcularımız bu heyecanı başarıya çevirerek milli takımdaki yerlerini aldılar. Emek verdiğimiz sporcuları milli takımda görmek bizleri gerçek anlamda gururlandırdı. İnşallah yapılacak olan turnuvada da kendilerini göstererek ülkemiz adına en iyi dereceleri alacaklar” diye konuştu.

Karaman olarak milli takımlara sporcu vermeye devam ettiklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, “Ankara’da Turkey Junior 2017 Turnuvasına katılacak sporcuları belirlemek amacıyla yapılan milli takım seçmelerinde başarılı olan sporcularımızı kutluyorum. Karamanlı sporcularımızın her başarısı bizler için gurur kaynağı. Bu başarıda emeği geçen antrenörlerimizi de ayrıca tebrik etmek istiyorum. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak sporcularımızı en iyi şekilde yetiştirmek için çaba harcıyorlar. İnşallah Karaman milli takımlara en çok sporcu gönderen illerden biri haline gelecek ve milli takımlara kazandırdığı sporcularla Türk sporuna en iyi şekilde destek verecek” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284