Karamanli Bisikletçiler “Kurulustan Kurtulusa Bisiket Turu” Için Pedal Çevirecek

13-17 Eylül 2015 tarihleri arasinda gerçeklestirilecek “Kurulustan Kurtulusa Bisiklet Turu” için Karaman’dan 12 sporcu pedal çevirecek.

Karamanli Bisikletçiler “Kurulustan Kurtulusa Bisiket Turu” Için Pedal Çevirecek

Bilecik, Bursa, Balikesir ve Çanakkale illerini kapsayan, 2011 yilindan bu yana düzenlenen ve bu yil 12-18 Eylül tarihlerinde gerçeklestirilecek Kurulustan Kurtulusa Bisiklet Turu etkinliklerinde Karamani Gençlik ve Spor Kulübü ile Performans Spor Kulübü sporculari temsil edecek.
Ertugrul Gazi’yi Anma ve Sögüt Senlikleri'nin yapilacagi Sögüt'ten baslayacak tura, Bursa, Bilecik, Balikesir ve Çanakkale'den 100, diger illerden 50 olmak üzere 150 bisikletçi katilacak. Karaman’dan Gençlik ve Spor Kulübü adina Baris Ünlü, Mesut Tekin, Zafer Ünlü, Berkay Çelik, Özgür Özkan, Utku Ünlü, Selver Sezer, Irem Ceren Akan ve Nuri Kahraman katilirken, Performans Spor Kulübü adina ise, Aybike Ünlü, Esra Kahraman ve Fatma Sezer olmak üzere toplam 12 sporcu pedal çevirecek.
Konu hakkinda açiklamada bulunan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Osmanli Devleti'nin kurulus ve yükselisine ev sahipligi yapan Sögüt, Domaniç, Bilecik, Bursa ve Iznik ile Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atildigi Çanakkale'yi kapsayan Kurulustan Kurtulusa Bisiklet Turu’nda sporcularimiz yaklasik 500 kilometrelik bir mesafede pedal çevrilecek. Öncelikle hassasiyet göstererek böyle bir organizasyonun içerisinde yer aldiklari için bisikletçilerimizi tebrik eder, yapilacak olan bisiklet turunda basarilar dilerim” seklinde konustu.
Dört kentte 5 etaptan olusan, Bilecik’in Sögüt ilçesinden baslayacak turun son gününde ise Çanakkale gezisi yapilarak program sona erecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284