Karamanlı Genç Atletler Başarılarıyla Göz Dolduruyor

Karaman’ın gelecek vadeden atletizm sporcularından Yaşar Dökme ve Semih Sefa Armutçu, başarılarıyla tüm dikkatleri üzerlerine çekmeye devam ediyor.

Karamanlı Genç Atletler Başarılarıyla Göz Dolduruyor

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) atletizm sporcusu olan Alpaslan Ortaokulu öğrencisi Yaşar Dökme ve Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Semih Sefa Armutçu atletizmde elde ettikleri başarılarla Karaman’ın gururu olmaya devam ediyor. Yıl içerisinde düzenlenen birçok yarışta başarılı sonuçlara imza atarak Fenerbahçe Spor Kulübüne transfer olan genç atletlerin ilk hedefi ise milli sporcu olmak.

Başarılarıyla Göz Dolduruyorlar

2021-2022 sezonunda yarışmalara atletizm antrenörü Mevlüt İnanır eşliğinde hazırlanan Yaşar Dökme ve Semih Sefa Armutçu yıl içerisindeki başarılarıyla adeta göz doldurdular. Genç atletlerden Yaşar Dökme yıl içerisinde 2 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazanırken, Semih Sefa Armutçu ise 2 altın, 5 gümüş ve 3 bronz madalya ile tamamladı. Başarılarıyla göz dolduran genç atletler gelecekte de milli takımda yer alarak, uluslararası arenada Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek ve ay yıldızlı bayrağı en iyi şekilde dalgalandırmayı hedefliyor.

Yeni sezonda hedeflerinin daha büyük olduğunu belirten Armutçu, “Geçen sezon yarışlarında güzel bir ivme yakaladık. Katıldığımız yarışlarda ilimizi en iyi şekilde temsil ederek madalya kürsüsüne çıkmayı başardık. Yeni sezonda hedeflerimiz daha büyük. Zorlu bir sezon bizi bekliyor. Bizlerde takım olarak bunun farkındayız ve çalışmalarımıza bu zorlukları göz önünde bulundurarak devam ediyoruz. İlk hedefim milli sporcu olmak. İnşallah bu hedefi en kısa zamanda gerçekleştirerek yoluma devam etmek istiyorum. İlimi ve ülkemi gururlandıran bir sporcu olarak yoluma devam edeceğim” dedi.

Büyük bir azimle çalışmalara devam ettiklerini belirten Dökme ise, “İlk hedefim milli sporcu olmak. Bu yolda kendimi motive edip, daha iyi olmak için çalışmalarımı sürdürüyorum. Katıldığımız her yarış bizler için büyük bir tecrübe oluyor. Eksiklerimizi görüp, daha iyi olmak için azimle çalışıyoruz. Atletizm branşında geçen sezon güzel dereceler getirdiğimizi düşünüyorum. Çevremizden gelen güzel tepkiler başarı yolunda bizleri daha çok heyecanlandırıyor. İlimizi başka şehirlerde en iyi şekilde temsil etmem bizlere ayrıca gurur kaynağı oluyor. İnşallah yeni sezonda hedeflerime bir adım daha yaklaşırım ve hayallerimi gerçekleştiririm.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284