Karamanli Haltercilerde Hedef Türkiye Sampiyonlugu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü halter takimi Antalya Belek’te gerçeklestirilen Minikler Halter Türkiye Sampiyonasi I. Etap yarismalarinda Türkiye Sampiyonlugunu hedefliyor.

Karamanli Haltercilerde Hedef Türkiye Sampiyonlugu

Türkiye Halter Federasyonu 2016 yili faaliyet programinda yer alan Minikler Türkiye Sampiyonasi I. Etap yarismalari 28 Ocak-31 Ocak 2016 tarihleri arasinda Antalya / Belek’te basladi.
Karaman’da halter bransinin henüz yeni bir spor dali olmasina ragmen katildiklari yarislarda derecelerle dönen minik halterciler azimli ve tempolu çalismalarinin meyvelerini almaya devam ediyor. Antalya Belek’te gerçeklestirilen sampiyonada antrenör Tugba Gül esliginde 4 sporcu ile mücadele eden Karamanli halterciler sampiyonada dereceye girerek yeni bir basariya daha imza atmak istiyorlar.
Sampiyonanin minik sporcularin tecrübe kazanmasi açisindan önemli oldugunu belirten antrenör Gül;” Bu sampiyona sporcularin motorik özellikleri ve kuvvet ölçümlerinin degerlendirildigi bir yarisma olacak. Sampiyonada sporcular tamamen teknige göre ödüllendirme yapilacak. Insallah bizlerde bu müsabakalarda dereceye girerek ilimize bu mutlulugu yasatmak istiyoruz” diye konustu.
Sportif anlamda alinan her basarinin çok kiymetli oldugunu vurgulayan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise;” Öncelikle sampiyonada ilimizi adina ter döken minik sporcularimiza basarilar diliyorum. Sporcularimiz azimli çalismalarinin karsiligini insallah bu sampiyonada alacaklardir. Müsabakalarda alinan basarilar ilimizde o bransin gelisimi açisindan önemli bir faktör oynamaktadir. Bizlerde il müdürlügü olarak sporcularimiza bu yolda gerekli destegi vermeye devam ediyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284