Karamanli Izciler Ermenek’e Gitti

Karaman Gençlik Spor Kulübü izcileri, 2015 yili faaliyet programlarinda yer alan kamp programlarini tamamlamak üzere Karaman’in Ermenek ilçesine gitti.

Karamanli Izciler Ermenek’e Gitti

05-08 Subat 2015 tarihleri arasinda 150 kilometre uzaklikta bulunan Ermenek’te yapilacak olan kampa Gençlik Spor Kulübünden 60 izci ve 4 lider katildi. Kamp programi hakkinda bilgi veren Sube Müdürü Aslan Yildiz,”Izciler kamp yapacaklari alani belirledikten sonra kamp çadirlarini kurup faaliyetlerine baslayacaklar. Izcilerin faaliyetleri arasinda ok istasyonu, düdük ve kol komutlari istasyonu, ilk yardim istasyonu, ates çesitleri ve çadir kurma istasyonu çalismalari yer alacak. Izcilere bu istasyon çalismalarinda gerekli bilgiler ve teknikler uzman liderler tarafindan verilecek" dedi.
Ermenek’te meydana gelen maden kazasi sonucu sehit olan madencilerin ailelerini de ziyaret edecek olan izciler, ziyaretlerinin ardindan Ermenek ilçesinin tarihi ve kültürel alanlarindan Tol Medresesi, Maraspoli Magarasi ve Ulu Cami’ yi gezerek tarihi yerler hakkindan genel bilgi alacak. Cumartesi aksami kamp atesi programi düzenleyecek olan izciler, hazirlamis olduklari sunumlari ve gösterileri programa katilan misafirlere ve izci arkadaslarina sunacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284