Karamanli Judocular Alanya’da Rüzgar Gibi Esti

Alanya’da gerçeklestirilen Ümitler Türkiye Judo Sampiyonasinda Karamanli judocular madalyalarla döndü. 50kg’da yarisan Feyzullah Enes Uysal ise Türkiye Sampiyonu olma basarisi gösterdi.

Karamanli Judocular Alanya’da Rüzgar Gibi Esti

Ümitler Türkiye Judo Sampiyonasi Alanya'da Atatürk Spor Salonunda 450 erkek, 307 kiz olmak üzere toplam 757 sporcunun katilimi ile basladi. Sampiyonanin ilk günü kizlarda; 40, 44 ve 48, erkeklerde ise 50 ve 55 kg. müsabakalari yapildi.
Karaman judo takimi 05-07 Subat 2016 tarihleri arasinda Alanya’da yapilan Ümitler Türkiye Judo Sampiyonasina judo antrenörleri Ahmet Ömre Türe ve Fadim Sarvan esliginde 12 sporcu ile katildi. Müsabakalarin ilk gününde Karman Judo takimi erkekler kategorisinde 50kg’da üç, 55kg’da bir sporcu, kizlarda ise 40kg’da iki, 44kg’da iki ve 48kg’da bir sporcu ile mücadele etti. Müsabakalar sonunda 50kg’da Feyzullah Enes Uysal 89 sporcu arasinda Türkiye Sampiyonu olurken, kizlar kategorisinde ise 44kg’da ki sporcumuz Ezgi Karademir Türkiye 3.’sü, 40kg’da Esin Türkben Türkiye 5.’si olarak Antalya’da yapilacak olan Nazim Canca Avrupa Kupasinda ilimizi ve ülkemizi temsil etme hakki elde ettiler.
Karaman judo takimi sporcularinin elde ettigi basarilarin gurur verici oldugunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Sporcularimiz, azim ve inançli çalismalari sonucunda elde ettigi basarilarla Karaman’in gururu olmaya devam ediyorlar. Alanya’da yapilan Ümitler Türkiye Judo Sampiyonasi’nda ilimizi temsil eden antrenör ve sporcularimizi göstermis olduklari gayret ve azimlerinden dolayi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284