Karaman’li Judocular Avrupa Arenasina Çikiyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü Isitme Engelliler Judo takimi sporculari Ermenistan’da yapilacak olan Avrupa Sampiyonasi’nda boy gösterecek.

Karaman’li Judocular Avrupa Arenasina Çikiyor

20-31 Agustos 2015 tarihleri arasinda Balikesir ilinde gerçeklestirilen Isitme Engelliler Milli takim kampina davet edilen Karaman’li judocular Ali Riza Ögredici, Cennet Çolak ve Ayse Kesiktas gösterdikleri performansla 26-31 Ekim 2015 tarihleri arasinda Ermenistan’da yapilacak olan Isitme Engelliler Avrupa Sampiyonasina katilma hakki elde ettiler.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü milli takim judo antrenörleri Ahmet Ömre Türe ve Fadim Sarvan esliginde antrenmanlarina devam eden basarili sporcular, Ermenistan’da yapilacak olan sampiyonada birincilik kürsüsü için mücadele edeceklerini ve Türk bayragini en iyi sekilde dalgalandirmak istediklerini belirttiler.
Isitme Engelliler Milli Takiminda Karamanli sporcularin olmasinin gurur verici bir durum oldugunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise,” Sporcularimiz, azim ve inançlari ile tüm engelleri bir bir asarak Karaman’in gururu olmaya devam ediyorlar. Öncelikle bu azim ve çabalarindan dolayi sporcularimizi bir kez daha tebrik ediyorum. Zorlu ve çekismeli geçecek olan sampiyonada sporcularimiza basarilar diliyorum” seklinde konustu.
Türkiye Judo Federasyonu 2015 yili faaliyet programinda yer alan Isitme Engelliler Avrupa Judo Sampiyonasi 26-31 Ekim 2015 tarihleri arasinda Ermenistan’da yapilacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284