Karamanli Judocular Bos Dönmüyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde çalismalarina devam eden Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takimi, Aksaray’da düzenlenen Iç Anadolu Judo müsabakalarinda madalyalarla döndü.

 Karamanli Judocular Bos Dönmüyor

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü Judo takiminin da yer aldigi Iç Anadolu Judo Turnuvasi 7 il’ den 13 kulübün katilimiyla gerçeklestirildi. Atatürk spor salonunda yapilan müsabakaya 450 sporcu katilim gösterdi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde çalismalarina Milli takim judo antrenörleri Ahmet Ömre Türe ve Fadim Sarvan ile devam eden Karaman judo ekibi, Aksaray ilinde yapilan Iç Anadolu Judo müsabakalarda gösterdigi performans ile basari çitasini arttirmaya devam ediyor. Yetenekli sporcularin ortaya çikarilmasi için Türkiye’nin dört bir yaninda düzenlenen müsabakalar da Karaman için ter döken ve her sampiyonada basari gösteren Karaman judo ekibi basari grafigini her geçen gün daha da yukariya tasiyor.
Farkli illerden gelen sporcularin zorlu ve çekismeli mücadelelerine sahne olan müsabakalarda Karaman Judo ekibi sporculari, yildiz kizlarda Eda Karademir birinci, Ezgi Karademir ikinci, Beyza Nur Ari birinci, Aynur Elyigit birinci, Esra Türegün üçüncü, yildiz erkekler kategorisinde; Mehmet Serçeli ikinci, Muhammed Ali Akkus ikinci, Feyzullah Enes Uysal birinci, minikler kategorisinde ise; Fatmanur Altinbas birinci, Recep Yavuz ikinci, Abdulhamit Kuru üçüncülük elde eden sporcular oldu.
Karaman Gençlik ve Spor Kulübü judo takiminin basarili sonuçlar alarak Karaman’i il disinda yapilan müsabakalarda en iyi sekilde temsil ettigini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sporcularimizin elde etmis olduklari basari bizleri mutlu ediyor. Inaniyorum ki, judo takimimizin basarisi artarak devam edecek. Sporcularimizi göstermis olduklari azim ve gayretlerinden dolayi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum’’ diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284