Karamanli Judocular Engelleri Sporla Asiyor

Karamani Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü ile Isitme Engelliler Spor Kulübü Dernegi’nin isitme engelli judo takimi Ermenistan’da yapilacak olan Avrupa Sampiyonasina hazirlaniyor.

Karamanli Judocular Engelleri Sporla Asiyor

Türkiye Judo Federasyonu 2015 yili faaliyet programinda yer alan Isitme Engelliler Avrupa Judo Sampiyonasi 26-31 Ekim 2015 tarihleri arasinda Ermenistan’da yapilacaktir.
Karaman Gençlik ve Spor Kulübü ile Isitme Engelliler Spor Kulübü Dernegi’nin isitme engelliler kategorisinde çalismalarina devam eden judocular, Ermenistan’da yapilacak olan Isitme Engelliler Avrupa Sampiyonasi için, 20-31 Agustos 2015 tarihleri arasinda Balikesir ilinde yapilacak olan Milli Takim kampina davet edildi. Çalismalarina Milli Takim Judo antrenörü Ahmet Ömre Türe nezaretinde devam eden sporcular, 35 sporcudan olusan milli takim kafilesine 7 sporcu ile katilma basarisi göstererek Ermenistan’da yapilacak olan Sampiyonada Türk bayragini dalgalandirmak istiyor.
Isitme Engelliler Avrupa Sampiyonasinda Karamani temsil edecek sporcular ise, Ali Riza Ögredici(55kg), Ramazan Uguz(55kg), Mavus Sosyal(44kg), Fatmanur Hotamisli(52kg), Cennet Çolak(57kg), Elif Karakaya(63kg), Eylem Konukseven(63kg) ve Ayse Kesiktas(70kg).
Konu hakkinda açiklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Bu basarinin tesadüf olmadigini kanitlayan sporcularimiz bu güzel davet ile birlikte Karaman’in gururu olmaya devam ediyorlar. Isitme Engelliler Milli takiminin da Karamanli judocularimizin olmasi gurur verici bir durumdur. Bu basarilarindan dolayi tüm antrenör ve sporcularimizi tebrik ediyor, sampiyonada basarilar diliyorum” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284