Karamanli Judocular Sakarya’da Nefes Kesti

5. Uluslararasi 30 Agustos Zafer Haftasi Valilik Judo Turnuvasi Sakarya’da yapilan müsabakalarin ardindan sona erdi.

Karamanli Judocular Sakarya’da Nefes Kesti

Sakarya ilinde her yil geleneksel hale gelen ve bu yil 5.si düzenlenen Uluslararasi 30 Agustos Zafer Haftasi Valilik Judo turnuvasi, bu yil daha büyük bir organizasyon ile 10 ülke ve yaklasik 40 ilden toplam 1500 sporcunun katilimi ile Serdivan Spor Salonunda gerçeklestirildi.
Bu büyük organizasyonda Karaman Judo ekibi, milli takim judo antrenörleri Ahmet Ömre Türe ve Fadim Sarvan nezaretinde 8 sporcu ile mücadele etti. Karaman Gençlik ve Spor judo takimi olarak müsabakalarda ter döken ve birincilik mücadelesi veren Karaman ekibi gösterdikleri performans ve centilmence hareketleri ile göz doldurdu. Zorlu müsabakalarda yer yer zor anlar yasayan Karamanli judocular antrenörlerinin talimatlariyla mücadelelerini zafere dönüstürmesini bildi. Müsabakalar sonunda 50 kg’da F. Enes Uysal ve 44 kg’da Ezgi Karademir altin madalyaya uzanan sporcular olurken, yine 44 kg’da Eda Karademir ve +70 kg’da Ebru Atabay bronz madalyanin sahibi oldular.
Nefes kesen müsabakalari degerlendiren milli takim judo antrenörü Türe,” Sporcularimiz her geçen gün basari çitasini yükselterek, böylesine önemli organizasyonlarda tecrübe sahibi oluyorlar. Ilimiz adina bu sampiyonada güzel bir sonuç aldigimiza inaniyorum. Sporcularimiz Karamanimizin adini her sampiyonada basarili bir sekilde duyurmaya devam edecekler” diye konustu.
Karaman’da Judonun yükselen bir deger oldugunu ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise,” Sporcularimizin elde etmis olduklari basarilar bizleri mutlu ediyor. Karaman ilimiz artik judo da kendini kanitlamis ve basarilara alismis bir sehir. Böylesine önemli bir organizasyonda Karamanimizi temsil eden antrenör ve sporcularimizi göstermis olduklari gayret ve azimlerinden dolayi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284