Karamanli Milli Atlet Engel Tanimadi

Mersin’in ev sahipliginde düzenlenen Turkcell Türkiye Gençler ve U23 Türkiye Sampiyonasinda Karamani basarili milli atlet Ramazan Sönmez temsil etti.

Karamanli Milli Atlet Engel Tanimadi

Türkiye Atletizm Federasyonunun 2015 yili faaliyet programinda yer alan ve 24-25 Haziran 2015 tarihleri arasinda Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Nevin Yanit Atletizm Kompleksinde düzenlenen Turkcell Türkiye Gençler ve U23 Türkiye Sampiyonasinda Karamani, Milli takim atletizm antrenörü Murat Yurdadön nezaretinde basarili milli atlet Ramazan Sönmez temsil etti.
Iki gün süren ve birbirinden çekismeli mücadelelere sahne olan yarislara, Genç kizlarda 123, genç erkeklerde 234, U23 Yas alti kizlarda 33, U23 yas alti erkeklerde 68 toplamda 458 sporcu kiyasiya mücadele etti.
Turkcell Türkiye Gençler ve U23 Türkiye Sampiyonasi müsabakalarinda bir gençler Avrupa, bir yildizlar Dünya Baraji ve bir U23 yas alti Avrupa Barajinin geçildigi yarislarda Karamanli basariyla temsil eden milli atlet Ramazan Sönmez, 3000 metre engel yarismasinda 9.04’lük derecesi ile Türkiye Sampiyonu olarak yeni bir basariya daha imza atti.
Yaklasik 10 yildir atletizm bransi ile ilgilenen Sönmez birçok basarili yarislara imza atarken, bu basarilardan bazilari ise, Atletizm Balkan Sampiyonasi ikinciligi, 3000 metre engelli Türkiye Sampiyonlugu ve 2 yil üst üste Türkiye Kros sampiyonlugu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284