Karamanli Minik Haltercilerden Büyük Zafer

Türkiye Halter Federasyonu 2015 yili faaliyet programinda yer alan Minikler II. Etap Türkiye Halter Sampiyonasi 12-15 Haziran 2015 tarihleri arasinda Karabük Merkez Spor Salonunda sona erdi.

 Karamanli Minik Haltercilerden Büyük Zafer

Türkiye Halter Federasyonu 2015 yili faaliyet programinda yer alan Minikler II. Etap Türkiye Halter Sampiyonasi 12-15 Haziran 2015 tarihleri arasinda Karabük Merkez Spor Salonunda sona erdi. Karaman Gençlik ve Spor Kulübü halter takiminin da katildigi sampiyonaya 23 ilden 71 erkek ve 20 bayan olmak üzere toplam 91 sporcu katildi.

Karaman’da halter bransinin henüz yeni açilmasina ragmen büyük bir basariya imza atan minik halterciler, azimli ve tempolu çalismalarinin ilk meyvesini Karabük ilinde gerçeklestirilen sampiyonada aldilar. Sampiyonaya halter antrenörü Tugba Gül nezaretinde 3 sporcu ile katilan Karaman ekibi elde ettikleri dereceler ile Karamana halter bransinda bir ilk yasatmanin mutlulugunu yasadilar.
Zorlu ve çekismeli geçen sampiyonada Karaman Gençlik ve Spor Kulübü halter sporcularindan Melike Duman, sampiyonada göstermis oldugu performansi ile alkis alirken çok az bir farkla sampiyonlugu kaçirarak 45kg’da Türkiye 2.’si oldu. Yine Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcularinda Emre Soylu 47kg’da 43kg kaldirarak siralamada 15.’ci, Ali Kemal Göktekin ise 62kg’da 47kg kaldirarak Türkiye 7.’si oldu.

Karabük ilinde gerçeklestirilen sampiyonada alinan derecelerin önemini vurgulayan Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, “Minik olmalarina ragmen büyük bir basariya imza atan sporcularimizi ve antrenörümüzü göstermis olduklari azim ve basaridan dolayi kutluyorum. Halter bransi Karaman’da yeni bir brans olmasina ragmen sporcularimiz Karaman’a yakisan bir performans sergilemis ve ilimizi Karabük’te en iyi sekilde temsil etmislerdir. Sporcularimizi ve antrenörümüzü 3 aylik bir periyotta hazirlanarak böylesine güzel bir basariya imza attiklari için tekrar kutluyor, basarilarinin devaminin diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284