Karamanli Sporcu Dünya Kupasi Vizesini Kapti

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bilardo antrenörü ve ayni zamanda bilardo sporcu Osman Yilmaz, Istanbul’da gerçeklestirilen 3 Bant Bilardo Dünya Kupasi elemelerini geçerek ilk 20’ye girme basarisi gösterdi.

Karamanli Sporcu Dünya Kupasi Vizesini Kapti

3 Bant Bilardo Dünya Kupasi Türkiye Elemeleri 23-24 Ocak tarihlerinde Istanbul Maltepe Platinum Bilardo Salonunda oynandi. Çekismeli geçen turnuva sonucunda ilk 20′ye girmeyi basaran Karamanli sporcu Osman Yilmaz T-Sayi 40, T-El 45, Gen-Ort 0,8889, MP 2, EYS 6,3 dereceleri ile 1. Etabi Bursa’da gerçeklestirilecek olan Dünya Kupasina katilma hakki kazandi.
Türkiye elemelerini geçerek ilk 20’ye girdigi için mutlu oldugunu belirten basarili sporcu Yilmaz;” Istanbul’da yaptigim müsabakalarin üçünü de kazanarak dünya sampiyonasi vizesini aldigim için mutluyum. Insallah Bursa’da gerçeklestirilecek olan 3 Bant Bilardo Dünya Kupasi 1. Etap müsabakalarinda Ismail Yasin ile birlikte ilimizi en iyi sekilde temsil edecegiz” diye konustu.
Elde edilen sportif basarilarin Karaman için büyük kazanç oldugunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise;” Öncelikle basarili antrenörümüz ve ayni zamanda sporcumuz olan Osman Yilmaz’i elde ettigi basaridan dolayi kutluyorum. Böyle anlamli basarilar bizleri her zaman mutlu etmektedir. Insallah Bursa’da yapilacak olan Dünya Kupasi mücadelesinde sporcumuz dereceye girerek ilimizi en iyi sekilde temsil edecektir.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284