Karamanlı Sporcular Marmaris Duatlonunda Boy Gösterecek

Türkiye Triatlon Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan Marmaris Duatlonu’nda Karaman üç sporcu ile mücadele edecek.

Karamanlı Sporcular Marmaris Duatlonunda Boy Gösterecek

Türkiye Triatlon Federasyonu ve Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Marmaris Duatlonu, 4-5 Mart 2017 tarihleri arasında Muğla’nın Marmaris ilçesinde koşulacak. Karaman’ında ilk defa boy göstereceği yarışlarda 40+ erkeklerde Ferhat Köse, 45+ erkeklerde Barış Ünlü ve 19+ bayanlarda Selver Sezer ile mücadele edecek olan Karaman ekibi, antrenörler Barış Ünlü ve Yusuf Sezer eşliğinde son hazırlıklarını tamamladı.

Ulusal müsabaka statüsünde yer alan Marmaris Duatlonu elit, genç, yıldız, minikler, yaş grupları, takım yarışları ve halk duatlonu kategorilerinde gerçekleştirilecek. Dayanıklılık ve iyi bir strateji gerektiren duatlonda sporcular önce koşacak, ardından bisiklete binip, son olarak tekrar koşacak. Atatürk Meydanı ve Siteler güzergahında gerçekleştirilecek yarışlar 4-5 Mart tarihleri arasında saat 9.00’da başlayacak.

Karaman’ın ilk defa böyle bir kategoride mücadele edeceğini belirten Ünlü,” Karaman sporda yükselmeye devam ediyor. Karaman olarak bugüne kadar katılmadığımız bir branş olan Triatlon branşında mücadele edeceğiz. İlk defa böyle bir kategoride yarışacağımız için heyecanlıyız. Gençlik Spor Kulübü ve Ekstrem Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü bünyesinde kurduğumuz takımımızla ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2017, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284