Karamanli Taekwondoculara Milli Davet

01-02 Eylül 2015 tarihleri arasinda Konya ilinde yapilacak olan Taekwondo Gençler Avrupa Sampiyonasi Milli Takim seçmelerine Gençlik ve Spor Kulübünden 4 sporcu davet edildi.

Karamanli Taekwondoculara Milli Davet

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik ve Spor Kulübü, bünyesinde çikardigi basarili sporcularla Karaman’in gurur kaynagi olmaya devam ediyor. 01-02 Eylül 2015 tarihleri arasinda Konya’da yapilacak olan Taekwondo Gençler Avrupa Sampiyonasi Milli takim seçmelerine antrenör Yunus Bakan esliginde 4 sporcu ile katilma sansi yakalayan Gençlik ve Spor Kulübü yeni bir basariya daha imza atmak istiyor.
Konya’da yapilacak olan Milli Takim seçmelerine çagirilan 45kg’da Zülfikar Baydogan, 52kg’da Neslihan Sevim, 46kg’da Hilal Simsek ve 68kg’da Eylem Can seçmelerde dereceye girerek Türkiye’yi Avrupa’da en iyi sekilde temsil etmek ve ay yildizli bayragi birincilik kürsüsünde dalgalandirmak istediklerini belirttiler.
Konuyla ilgili açiklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Sporcularimiz katildiklari sampiyonlarda çizdikleri olumlu tablo ile Konya’da yapilacak olan Milli Takim seçmelerine gitmeye hak kazandilar. Sporcularimiz insallah orada hem tecrübe kazanacak hem de Avrupa Sampiyonasina katilacak kadroda yer alabilmek için Milli Antrenörlerimizin gözüne girmeye çalisacak. Sonuç ne olursa olsun sporcularimiz artik yeteneklerinin farkindalar ve iyi bir sporcu olma yolunda hizla ilerliyorlar” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284