Karamanli Tenisçiler Madalyalarla Döndü

Türkiye Tenis Federasyonu 2015 yili faaliyet programindan yer alan ve Mersin’de düzenlenen ‘8-10 Yas Hafta Sonu Tenis Turnuvasi’nda Karamanli minik tenisçiler basariyla döndüler.

Karamanli Tenisçiler Madalyalarla Döndü

17-20 Agustos 2015 tarihleri arasinda tarihleri arasinda Türkiye'nin dört bir yanindan 103 sporcunun katildigi, "8-10 yas Haftasonu Tenis Turnuvasi” Mersin’in Tarsus ilçesinde düzenlendi.
Karaman Gençlik ve Spor Kulübünden 8 tenisçinin de yer aldigi turnuva büyük heyecana sahne olurken, bir yandan tatli bir rekabet yasayan minik tenisçiler, bir yandan da 3 gün süren keyifli bir deneyim yasadilar.
Tarsus’ta gerçeklestirilen turnuvaya tenis antrenörü Adem Alpsoy nezaretinde katilan minik tenisçiler, zorlu geçen turnuva sonunda küçük kizlar kategorisinde Ümmühan Nisa Atçeken 9 yas A grubu üçüncüsü, Hatice Soylu 9 yas B grubu üçüncüsü ve Nisanur Tas 9 yas C grubu üçüncüsü oldu. Küçük erkekler kategorisinde ise Erol Öztüren 9 yas B grubu üçüncüsü, Musa Çeliktas 9 yas A grubu üçüncüsü olarak madalya almaya hak kazanan sporcular oldu.
Gerçeklestirilen turnuvada Karamanli tenisçilerin gelecek vadettigini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, " Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak her zaman genç sporcularimiza destek olduk, olmaya da devam edecegiz. Gerçeklestirilen 8-10 yas Haftasonu Tenis Turnuvasinda dereceye giren sporcularimizi tekrar tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284