Karamanli Tenisçiler Ümit Vaad Ediyor

02-06 Haziran 2015 tarihleri arasinda Afyonkarahisar Tenis Ihtisas Kulübü’ nde gerçeklestirilen, 8-9-10 Yas Hafta Sonu Turnuvasi’nda Karamanli tenisçiler çok sayida basari elde etti.

Karamanli Tenisçiler Ümit Vaad Ediyor

02-06 Haziran 2015 tarihleri arasinda Türkiye'nin dört bir yanindan 103 sporcunun katildigi, "8-9-10 yas Haftasonu Tenis Turnuvasi' Afyonkarahisar'da düzenlendi.
Karaman Gençlik ve Spor Kulübü tenisçilerinin de yer aldigi turnuva büyük heyecana sahne olurken, bir yandan tatli bir rekabet yasayan minik tenisçiler, bir yandan da 4 gün süren keyifli bir deneyim yasadilar.
Afyonkarahisar’da gerçeklestirilen turnuvaya tenis antrenörü Adem Alpsoy nezaretinde katilan minik tenisçiler, zorlu geçen turnuva sonunda Ahmet Veli Büyükalpelli turnuva 2.’si, Yusuf Kaan Sari Turnuva 3.’sü, Erol Öztüren ve Musa Çeliktas grup 4.sü, Nisanur Tas turnuva 3.’sü, Hatice Soylu ve Nisa Atçeken grup 4.’sü olarak madalya almaya hak kazanan sporcular oldu.
Gerçeklestirilen turnuvalarda Karamanli sporcularin enerji ve performanslari ile büyük basarilara imza attiklarini ve bu basarilarin kent adina büyük önem tasidigini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, " Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak her zaman genç sporcularimiza destek olduk, olmaya da devam edecegiz. Afyonkarahisar’da gerçeklestirilen 8-9-10 yas Haftasonu Tenis Turnuvasinda dereceye giren sporcularimizi tekrar tebrik ederek, basarilarinin devamini diliyorum” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284