Karamanli Yüzücüler Kardeslik Ve Baris Için Kulaç Atti

Açik deniz maraton yüzücülerimiz Fatih Ceyhun Umutlu, Osman Asenakutlu ve Mustafa Sen 18. Likya / Kas Kültür ve Sanat Festivali kapsaminda düzenlenen Meis-Kas yüzme Yarismasina katildilar.

Karamanli Yüzücüler Kardeslik Ve Baris Için Kulaç Atti

18.Uluslararasi Likya/Kas Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsaminin 6. Gününde 11. Uluslararasi Meis-Kas yüzme yarismasi saat 9:00’da Meis Adasindan baslayip Kas’ta sona eren yarista, Türk ve Yabanci 26’si bayan 245 yüzücü katildi.
Yarismanin baslama düdügünü Kas Belediye Baskani Halil KOCAER ve Meis Belediye Baskan vekili Yorgo Samsakos çaldi. Karaman’in altin kulaçlari Fatih Ceyhun Umutlu, Osman Asenakutlu ve Mustafa Sen’in de yer aldigi yarismalar Meis- Kas arasindaki 7.5 kilometrelik mesafede kiyasiya bir mücadeleye sahne oldu. Atilan her kulacin kardeslik ve baris için oldugu spor müsabakasinda Karamanli kulaçlar kendi kategorilerinde dereceye girerek hakli bir gurura daha imza attilar.
Elde edilen basarinin Karaman’in tanitimi açisindan da önemli bir yere sahip oldugunu belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, “11. Uluslararasi Meis-Kas yüzme yarislarinda barisin ve dostlugun bir parçasi olmaktan gurur duyuyoruz. Bu tür organizasyonlarin barisa, dostluga katki sagladigini düsünüyorum. Böylesine önemli bir organizasyonda Karamani en iyi sekilde temsil eden sporcularimizi tebrik ediyor ve basarilarinin devamini diliyorum. Bundan sonra da bu tür etkinliklerin dünya barisi için, Kas- Meis dostlugu için devam etmesini diliyorum” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284