Karamanli Yüzücüler Türkiye Sampiyonasi Finallerinde

Mersin’de düzenlenen Okullararasi Yüzme Gençler Türkiye Grup Birinciligi müsabakalarinda dereceye giren Karamanli yüzücüler Gençler Yüzme Türkiye Sampiyonasina katilma hakki elde etti.

Karamanli Yüzücüler Türkiye Sampiyonasi Finallerinde

Okul Sporlari Federasyonunun 2016 yili faaliyet programinda yer alan ve Mersin ilinde düzenlenen Okullar arasi Yüzme Gençler Türkiye Grup Birinciligi müsabakalari Mersin Olimpik Yüzme Havuzunda yapilan yarislarin ardindan tamamlandi. 18-19 Subat 2016 tarihleri arasinda gerçeklestirilen yarismalarda 16 il ve 86 kulüpten, 103 bayan, 142 erkek toplam 245 sporcu finallere katilabilmek için kiyasiya mücadele etti.
Karaman ilinin de yer aldigi zorlu müsabakalarda yüzme antrenörleri Aziz Hopyar, Merve Yilmaz ve Yasemin Mortas esliginde mücadele eden Karaman yüzme takimini Gençlik ve Spor Kulübü sporculari Mehmet Alper Bayraç, Enes Barsbay, Emre Özcan ve Saban Batuhan Yildirim temsil etti.
Karamanli yüzücülerden Mehmet Alper Bayraç, 50 metre kurbagalama sitilinde Gençler A ve B kategorilerinde dördüncü, 100 metre kurbagalama sitilinde ve genel kategoride üçüncü, 50 metre serbest sitilde gençler A kategorisinde dördüncü, genel kategoride sekizinci olarak ilk dörtte kalma basarisi göstererek, 01-02 Mart 2016 tarihleri arasinda Kocaeli’nde yapilacak olan Gençler Yüzme Türkiye Sampiyonasinda Karamani temsil etme hakki elde etti.
Elde edilen basarilardan dolayi antrenör ve yüzücüleri tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Diger spor branslarimizda elde edilen basarilarin yani sira yüzme bransimizdan da böyle bir basarinin gelmesi bizleri oldukça mutlu etti. Basarida emegi geçen sporcu velilerimize, antrenörlerimize ve sporcularimiza tesekkür eder basarilarinin devamini dilerim” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284