Karamanoğulları Lisenin Yeni Başkanı Umut Yavuzaslan

2023-2024 sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grupta ilimizi temsil edecek olan Karaman Futbol Kulübü’nün iç ve deplasman maçlarında yalnız bırakmayan Karamanoğulları taraftar grubu lise başkanlığında görev değişimi yapıldı.

Karamanoğulları Lisenin Yeni Başkanı Umut Yavuzaslan

Karamanoğulları taraftar grubu lise başkanlığını 3 yıldır sürdüren Ahmet Emre Kurşun, lise başkanlık görevini Umut Yavuzaslan’a bıraktığını açıkladı.

Ahmet Emre Kurşun, “3 yıldır üstlendiğim Karamanoğulları LİSE Başkanlığını devretme vaktim geldi. Bu süreçte 200 kişiyi aşkın büyük bir aile olduk. Sadece maçlarda değil, ihtiyaç halinde birçok kez sosyal yardımlaşma faaliyetlerinde de bir araya geldik. Başkanlığım sürecinde hep yanımda olan ve aktif görev alan kardeşim Umut Yavuzaslan Karamanoğulları LİSE'nin yeni başkanı olmuştur. Başkanlığım boyunca, Karamanoğulları LİSE'deki tüm gençlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Osman Tat abimiz başta olmak üzere grubumuzdaki tüm abilerimize, Karamanoğulları Taraftar Grubu Başkanımız Şevket Dinçer'e ve Karaman Futbol Kulübü Başkanımız Süleyman Han'a çok teşekkür ederim. Bu gençleri desteklemeye devam edin. Çünkü hayatın her alanında olduğu gibi tribünde de gençlerimiz, geleceğimiz demektir. Gençler burada Karaman FK sevdasıyla vakit geçirmeye devam ettikçe Karaman FK'nın arkasındaki destek artacaktır, Karaman için birleşen gençlerin sayısı artacaktır.” dedi.

Yeni oluşturulan yönetimde Umut Yavuzaslan Başkan seçilirken, Stadyum, Pankart ve Ekipman görevlerine Kemal Ekiz, Emir Ötgün ve İhsan Yeşil, Ürün ve Organizasyon işleri için Göksel Çiftçi, Sosyal Medya ve İletişim için ise Ahmet Emre Kurşun’un göreve getirildiği öğrenildi. Haber: Mustafa ÖZÜNAL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284