Karamanspor Konyaspor A-2 Takimi Hazirlik Maçi Yarin

Hafta sonu evinde grubun sampiyon adaylarindan Kayseri Sekerspor ile 1-1 berabere kalan 70 Karamanspor, 24 Kasim Persembe günü saat 14.00’de Kemal Kaynas Stadyumunda Konyaspor’un A-2 Takim Kadrosu ile bir hazirlik maçi yapacak.

Karamanspor Konyaspor A-2 Takimi Hazirlik Maçi Yarin
Ligde gözünü Nigdespor deplasmanina çeviren mavi beyazli camia, düzenli antrenmanlarini sürdürürken, yarin güçlü bir ekip olan Konyaspor A-2 takimi ile özel bir maçta karsi karsiya gelecek.
Türkiye A-2 Ligi 4. Grupta lider olan ve puan farkini rakiplerine oranla açarak sampiyonluk yolunda emin adimlarla ilerleyen Konyaspor A-2 takimi ilimize geldi.
Ligde oynadigi 7 maçta 6 galibiyetle 18 puanla zirvede yer alan ve Gaziantep, Ankaragücü, Kayserispor Medical Park Antalya ve Mersin Idman Yurdu gibi takimlara üstünlük saglayan Konyaspor A-2 takimina karsi 70 Karamanspor’un mücadelesinin zevkli geçmesi bekleniyor.
Yönetim, 24 Kasim Persembe günkü özel karsilasmaya Karaman’da sporseverleri davet ederken, Teknik Direktör Cevdet Kök; “Özel bir hazirlik maçi. Oyuncularimizin tecrübelerini artirmasi açisindan bu maç bizim için isabetli olacak. Rakip gerek Lig ve Klasman bakimindan bizden çok üstün. Kendimizi rakiple kiyaslamiyoruz. Güzel bir mücadele bekliyoruz.”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284