Karamanspor Sampiyon Adayi Erzinspor’u 2 Golle Devirdi

Bal Ligi 5. Grupta mücadele den Karamanspor, evinde ligin güçlü ekiplerinden 2.sirada yer alan Hatay Erzinspor ile oynadi.

Karamanspor Sampiyon Adayi Erzinspor’u 2 Golle Devirdi
Kemal Kaynas Stadyumunda oynanan mücadeleye taraftarlar yogun ilgi gösterdi. Belediye Baskani Kamil Ugurlu’nun da destek verdigi karsilasmaya rakip takimin taraftarlari stada gelerek takimlarina destek verdi.
Ilk yarida tutuk bir futbol sergileyen Karamanspor, disli rakibine karsi gol yollarinda pozisyon bulmakta zorlanirken, 45. Dakikada konuk ekibin kullandigi serbest vurustan kalesinde gol görerek devre arasina 0-1 maglup girdi.
Karsilasmanin ikinci yarisinda Korsanlar taraftar grubunun yogun tezahürat destegini arkasina alan mavi beyazlilarda, 46. Dakikada Büyük Hüseyin, attigi golle skoru 1-1’e tasidi.
Golden sonra ataklarini rakip kalede yogunlastiran Karamanspor gelistirdigi ataklarda Hatay kalesinde tehlikeli poziyonlar üretti. Ikinci yarida Ibrahim Izci’nin yerine oyuna dahil olan Yusuf, defans derinligine birakilan topa hamle yaparak bir oyuncuyu klas bir hareketle bosta birakarak topu kalecinin sagindan filelerle bulusturdu. Karamanspor attigi ikinci golden sonra tribünü ateslerken, yine Yusuf’un asirtma vurusunda rakip kaleci parmaklari ile çelerek topu kornere atti. Kalan dakikalarda baskisini artiran Karamanspor’un ikinci yari futbolcu ve mücadelesi sporseverleri mutlu ederken, karsilasmada Karamanspor’da 1, Hatay Erzinspor’da ise 2 kirmizi kart vardi. Maçin bitis düdügü ile birlikte soyunma odasinda 3 puan almanin mutlulugunu yasayan mavi beyazlilar, maç sonu taraftarlari da alkisladi. Karamanspor Ligde 4. Sirada yer alarak lider Mersin Toroslar ile aradaki puan farkini 4’e indirirken, Hatay Erzinspor ile de puan farkini 2’ye indirdi.
Maç sonu kisa bir degerlendirme yapan Teknik Direktör Cevdet Kök; “Ligin Ilk yarisini son maçinda galip gelmek istiyorduk. Bunu da basardik. Simdi devre arasini iyi degerlendirmeyi düsünüyoruz. Bu arada destek veren taraftarlarimiza ve Belediye Baskanimiza da tesekkür ediyorum.”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284