Karatede Başarı Çıtası Yükseliyor 

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Antalya’da düzenlenen Minikler-Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası’nda madalya kazanan başarılı sporcuları makamında kabul etti.

Karatede Başarı Çıtası Yükseliyor 

Antalya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Minikler - Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası’nda antrenör İhsan Özbek eşliğinde 15 sporcuyla mücadele eden Gençlik ve Spor Kulübü karate takımının başarıları Karaman’da sevinçle karşılandı. Karaman için ilklerin yaşandığı şampiyonada ortaya koydukları performansla göz dolduran Karamanlı sporcular ferdi ve takım halinde üç bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. 
Başarılı Sporculara Milli Davet 
Büyük çekişmenin yaşandığı şampiyonada yıldız erkekler kumite ve minik kızlar kumitede bronz madalya kazanarak Türkiye üçüncüsü olan Karamanlı sporcular Enes Yeşil ve Sudem İmran milli takım kampına davet edilerek Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. Milli takım kampına davet edilen sporcular ayrıca Karaman’da bir ilke imza atarak karate branşında milli takım kampına davet edilen ilk sporcu unvanını da elde etmiş oldu. 
Şampiyonada Göktuğ Gökalp Mete, Ali Kemal Mert ve Mustafa Uğur’un oluşturduğu Karaman Minik Erkekler Kata takımı ise takım halinde Türkiye üçüncüsü olarak gelecek adına ümit vaad etti.  
İl müdürlüğü makamında gerçekleşen kabulde, madalya kazanan sporcuları tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, "Bu duyguları bize yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Daha büyük başarılar elde edeceğinize inanıyorum. En büyük amacımız, sizin daha da büyük başarılara imza atabilmenizdir. Her zaman sizlerin yanınızda olacağız" dedi. 
Kabulde, Spor Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, karate antrenörü İhsan Özbek ve madalya kazanan sporcular hazır bulundu. 
Ziyaret, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ın başarılı sporcuları ödüllendirmesi ve günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284