Karate’de Şampiyonlar Belli Oldu

Türkiye Okul Sporları Federasyonu (TOSF) 2015-2016 yılı faaliyet programında yer alan ve Karaman’da düzenlenen Okullararası Küçükler-Yıldızlar Karate Türkiye Birinciliği yarışmaları sona erdi.

Karate’de Şampiyonlar Belli Oldu
07-09 Mayıs 2016 tarihleri arasında Yunus Emre Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonaya 41 ilden 372 sporcu katıldı. Kata ve kumite kategorilerinde yarışan sporcular, kendi kilolarındaki sporcularla kıyasıya mücadele ederek dereceye girmeye çalıştı. Heyecanın bir an olsun eksilmediği müsabakalarda yenilgi alan bazı sporcuların gözyaşlarını tutamaması şampiyonada unutulmazlar arasında yerini aldı. Nefes kesen şampiyonada sporcuları yalnız bırakmayan Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu sporcularla bir müddet sohbet ederek takımlara yarışmalarda başarılar diledi.
Karaman’ın önemli bir spor organizasyonuna daha ev sahipliği yaptığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Bu tür spor organizasyonları sporcularımız için kendilerini görmeleri açısından ve geleceklerine yön vermelerin açısından son derece önemli. Böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için son derece mutluyum. Ayrıca bu tür faaliyetler öğrencilerimizin kaynaşması ve spor sevgisinin gelişmesi açısından da oldukça önemli. Bizler de ev sahibi olarak gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Misafirlerimizin ilimizden memnun bir şekilde ayrılması oldukça önemli.Müsabakalar boyunca centilmence mücadele eden tüm sporcularımızı tebrik ediyor sporculuk hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
Müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara madalyaları Karaman Milletvekili Recep Şeker, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, antrenör ve hakemler tarafından verildi.





 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284