KARDOF'la Beci Yaylası Yürüyüşü

Karaman Doğa Sporları Fotoğrafçılık Gençlik ve Spor Kulübü Derneği(KARDOF) 08 Aralık Pazar günü Mut Beci Yaylası Çal Ormanına yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi.

KARDOF'la Beci Yaylası Yürüyüşü

KARDOF Yönetim Kurulu üyesi Aysel CEYLAN yaptığı açıklamada: ‘’8 Aralık Pazar günü saat 08.00'da yola çıktık. Rehberimiz Haydar SİNAN eşliğinde otuz üç kişilik ekiple Alahan’da önce çay molası verdik. Ardından yürüyüşümüzün başlayacağı Mut Beci Yaylası Çal ormanına saat 11.00 gibi vardık. Kış mevsiminde olmamıza rağmen bizi yemyeşil ağaçlar, şarkı söyleyen kuşlar ve güneşli bir hava karşıladı. Doğada olmaktan hepimiz çok mutluyduk, içimizi bambaşka bir sevinç kapladı. Şehrin gürültüsünden, trafiğinden uzak doğanın tam kalbindeydik. Öylesine güzel ve öylesine büyüleyici orman manzarası, kuş cıvıltıları eşliliğinde katran, çam, ladin, ardıç ve adını bilmediğimiz birçok ağaçlardan oluşan ormanda neşeyle yürüdük. Çal Ormanında 1862 metreye kadar çıktık. Bu kadar yükseklikten manzaranın güzelliğini içimize çektik, nefes aldığımızı tüm hücrelerimizde hissettik. Yola çıkmadan önceki bizle dönerken ki biz artık aynı biz değildik. Huzurumuz zirvedeydi. Çok güzel doğa fotoğrafları çekerek 9 km süren yürüyüşümüzü gerçekleştirdik.

Faaliyet sonunda tüm katılımcılarla bol kahkahalı muhabbet eşliğinde mangal yaktık. Yoğun katılımın yaşandığı bir etkinliği daha geride bırakan KARDOF yönetimi tüm katılımcılara teşekkür etti. Bir sonraki faaliyetlerde görüşmek üzere Doğayla kalın, Doğayı bizimle yaşayın’’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284