Kasim Ayi Voleybol Hakem Semineri Yapildi

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafindan uygulanan aylik voleybol uzaktan egitim semineri Kasim ayi egitimleri Karaman’da yapildi.

Kasim Ayi Voleybol Hakem Semineri Yapildi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü toplanti salonunda gerçeklestirilen voleybol uzaktan egitim semineri Voleybol Il Temsilcisi Ali Sak tarafindan verildi. Egitim kapsaminda Karaman’da görev yapan 8 il hakemi ve 22 faal voleybol hakemi egitim görüyor. Gerçeklestirilen teorik ve uygulamali egitimler sonunda katilimcilar sinava tabi tutuluyor.
Seminerlerin oldukça verimli geçtigini belirten Voleybol Il Temsilcisi Sak,” Türkiye Voleybol Federasyonu tarafindan uygulanan aylik seminerlerimizin Kasim ayi egitimlerini basarili bir sekilde tamamlandi. Her ay düzenli olarak gerçeklestirilen seminerlerimiz sayesinde voleybol müsabakalarinda görev alan hakemlerimiz daha güzel ve kaliteli maçlar çikaracaklardir” diye konustu.
Baskin, Ulusal Hakemlige Terfi Etti
Karaman ilinin basarili voleybol hakemlerinden Kevser Baskin, 31 Agustos – 4 Eylül 2015 tarihleri arasinda Ankara Baskent Voleybol Kompleksinde ulusal aday hakem sinavi ve saha denemeleri sonucunda, Merkez Hakem Gözlemci Kurulunun 9 Eylül 2015 tarih ve 36 sayili kanunla ulusal hakemlige terfi etti. Basarili hakem Baskin’a basari belgesi il temsilcisi Ali Sak tarafindan takdim edildi.
Hakemlerimiz Okul Sporlari Müsabakalarina Hazir
Seminerlerin düzenli bir sekilde devam ettigini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, " Hakemlerimiz Il Müdürlügü toplanti salonunda her ay düzenli olarak egitimlerine devam ediyor. Okul sporlari müsabakalarinda görev alacak hakemlerimiz verilen egitimler sayesinde kendilerini en iyi sekilde hazirliyor. Hakemlerimiz arasinda iki hakemimiz Ulusal hakemlige teklif edilmis ve basarili olmustur. Voleybol Il Temsilciligimizin verdigi egitimler ile çalismalarimiz devam edecek” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284