Kazim Karabekir’de Cimnastik Kurslarina Yogun Ilgi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafinda Kazim Karabekir ilçesinde baslatilan cimnastik kurslari yogun ilgi görüyor.

Kazim Karabekir’de Cimnastik Kurslarina Yogun Ilgi

Cimnastik antrenörü Ufuk Aktas esliginde Kazim Karabekir ilçesinde çocuklara yönelik ücretsiz cimnastik kursu baslatan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü, minik ögrencilere spor yapma kültürünü asiliyor. Ilçe Spor Salonunda Cumartesi ve Pazar günleri egitim gelecegin sporculari egitim süreleri boyunca fiziki, sosyal ve manevi egitimlerle profesyonellige giden yolda önemli adimlar atiyor.
Çalismalarin eglenceli bir sekilde gerçeklestigini belirten antrenör Aktas, "Ilçede yasayan 5-8 ve 9-12 yas grubu ögrencilerimize cimnastik sporunun temel egitimlerini eglenceli bir sekilde ögretmeye çalisiyoruz. Iki gruptan olusan kurslarimizda yaklasik 50 ögrencimiz katiliyor. Il Müdürlügümüz bünyesinde devam eden kurslarimiz yilsonuna kadar devam edecektir” diye konustu.
Il Müdürlügü bünyesinde görev yapan antrenörlerle birlikte ilçelerde sporun yayginlasmasi için seferber olduklarini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, "Amacimiz sporun sadece merkezde degil tüm ilçe ve beldelerde yayginlasmasi. Bu yönde çalismalarimiz ciddi bir sekilde devam ediyor. Yetenekli çocuklarimizi bu çalismalar sonunda gün yüzüne çikararak Türk sporuna kazandirmak istiyoruz" dedi.
Gençlerin verilen kurslara yogun ilgi gösterdigini belirten Kisacik, "Kurslarimiza vatandaslarimiz tarafindan büyük bir ilgi var. Kurs kayitlarimiz ücretsiz bir sekilde devam ediyor. Cimnastik sporu yapmak isteyen 5 ile 12 yaslarindaki sporcularimizin velileri, kurslarla ilgili olarak Il Müdürlügümüzü arayarak gerekli bilgiyi alabilirler” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284