Kazimkarabekirli Çocuklar Yüzmeyi Çok Sevdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü, Kazimkarabekir Kaymakamligi ve Kazimkarabekir Belediyesi’nin Sosyal Sorumluluk Projesi kapsaminda hayata geçiren Yüzme Kurslari, Fikret Ünlü Olimpik Yüzme Havuzunda basladi.

Kazimkarabekirli Çocuklar Yüzmeyi Çok Sevdi

Türkiye 'de gelecegin teminati çocuklarimiz için yapilan proje ve yatirimlarin öneminin farkinda olan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü, Kazimkarabekir Kaymakamligi ve Kazimkarabekir Belediyesi, Kazimkarabekir ‘de yasayan gençlerin kötü aliskanliklardan uzak durmalarini saglamak, spor aliskanligini kazandirmak ve çocuklarin yüzme ögrenmesini saglamak amaciyla “Yüzmeyi Seviyoruz” projesini hayata geçirdi.
Hayata geçirilen proje kapsaminda Kazimkarabekir’den gelen 30 ögrenci iki hafta boyunca Fikret Ünlü Olimpik Yüzme Havuzunda alaninda uzman antrenörler esliginde yüzme egitimlerine katilacak. Çocuklar, yüzme ögrenmenin yani sira kendileri için hazirlanan aktivitelere de katilma imkâni bulacak.
Sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, "Kazimkarabekir’de bulunan yavrularimiza spor yapmayi sevdirerek, yüzme keyfi yasatmayi amaçliyoruz. Böylece ögrencilerimiz okullarin açilmasindan önce moral depolayacaklar. Proje iki hafta boyunca görevlendirdigimiz alaninda uzman antrenörlerimiz esliginde devam edecek” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284