Kemal Kaynas Stadyumu’nda Yürüyüs Günleri Basliyor

Karaman’da bakim onarim çalismalari sonrasi yapimi tamamlanan Kemal Kaynas Stadyumu tartan atletizm pistinde yürüyüs günleri basliyor.

Kemal Kaynas Stadyumu’nda Yürüyüs Günleri Basliyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde uzun yillar Karaman’da hizmet veren Kemal Kaynas Stadyumu atletizm tartan pisti yapimi tamamlanarak daha modern bir sekilde 07 Ekim Çarsamba günü saat 17.30’da Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, daire müdürleri, antrenör, sporcu ve vatandasin katilimlariyla yürüyüse açiliyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü’nün hazirlamis oldugu çalisma takvimine göre halkin hizmetinde olacak olan Kemal Kaynas Stadyumu’nda yürüyüs yapacak vatandas belirtilen kurallar çerçevesinde gün içerisinde spor yapabilecek.
Karaman halkina daha iyi bir hizmet için çalismalarin devam edecegini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Bakim onarim çalismalari tamamlanan Kemal Kaynas Stadyumunu Karaman halkinin en iyi yararlanacagi hale getirdik. Stadimizda yürüyüs yapmak isteyen vatandasimiz sabah saat 6.30-09.30 ile aksam 18.00-21.00 saatleri arasinda Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan görevlendirilecek alaninda uzman antrenör gözetiminde yürüyüsünü yapabilecek. Spor yapan vatandas çalismasini bitirdikten sonra cimnastik hareketleri için görevli antrenörlerden yardim alabilecek. Karaman’da sporla ilgilenen, antrenman yapmak isteyen tüm vatandasimizi stadyumumuza bekliyoruz” dedi.
Yürüyüs yaparken dikkat edilecek hususlar;
* Yürüyüsten en az 1 saat önce yemek yemelisiniz.
* Saglik sorunlari olanlar ve belirli bir yasin üstündekiler doktora görünmeden, yürüyüs programina baslamamalidir.
* Spor yapmak için uygun kiyafetleri giymeye dikkat etmelisiniz.
* Her 10-15 dakikada bir mutlaka sivi tüketmelisiniz.
* Soguma hareketleri yapmadan yürüyüsü bitirmemelisiniz. Gün sonunda yürüyüsü bitirdiginizde mutlaka esneme hareketleri yapin.
* Yürüyüs parkuruna bisikletle giris yapilmamalidir.
* Yürüyüs parkuruna evcil hayvan getirilmemelidir.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284