Kestel Maçında Karaman’a Saldırı

Alanya Kestelspor ile Karaman FK maç ve karşılaşma sonrasında Kestel taraftarları, Karamanoğulları taraftar grubu ve Karaman FK futbolcularına tribünlerden pet şişe, fişek ve attıkları taşlar ile saldırı gerçekleştirdi.

Kestel Maçında Karaman’a Saldırı

3. Lig 2. Grup 22. haftasında oynanan Alanya Kestelspor ile Karaman FK karşılaşmasında Kestel taraftarları oynanan maçta ve 0-0 beraberlikle biten maç sonrasında yaptıkları saldırılar sporseverler tarafından tepkilere neden oldu. 90 dakikalık mücadelenin başlaması ile takımlarını her deplasmanda olduğu gibi zorlu Kestelspor maçında da yalnız bırakmayan Karamanoğulları, kendilerine ayrılan tribünde yerlerini alırken birçok taraftar ise stada alınmayarak dışarda bırakıldı. Kale arkası ve kapalı tribünlerden sahaya attıkları pet şişe ve fişekler ile saldırılar gerçekleştiren Kestel taraftarlarına çevik kuvvet ekipleri aldıkları önlemler ile müdahale etti. Zorlu mücadelenin bitmesi ile daha da artan olaylarda Karaman Futbol Kulübü yöneticileri Süleyman Han ve Ahmet Kapar, Karamanlı taraftarları sağduyulu olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Karaman’dan Kestel maçına giden taraftarlara çıkış esnasında ve otobüsler seyir halindeyken taşlı saldırılar gerçekleştirilirken herhangi bir yaralanma olayının olmadığı öğrenildi.

Hafta sonunda 0-0 eşitlikle biten Alanya Kestelspor ile Karaman FK maçında yaşanan olaylar karşısında TFF’nin Kestel taraftarlarına ne gibi yaptırım uygulayacağı merak konusu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284