Kis Spor Okullari Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanligi Spor Genel Müdürlügü tarafindan organize edilen Il Spor Merkezleri Kis Dönemi hizlandirilmis spor egitim kurslari yariyil tatilinde 81 ilde oldugu gibi Karaman’da ‘’Tatil Coskun Spor Tutkun Olsun’’ slogani ile devam ediyor.

Kis Spor Okullari Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde 16 farkli spor bransin da ögrencilerin tatil dönemini spor yaparak degerlendirmeleri için açilan kurslar ögrencilerin yogun ilgisiyle devam ediyor.
Tatil Coskun Spor Tutkun Olsun projesi hakkinda görüslerini belirten Sube Müdürü Aslan Yildiz,’’ Spor Il Müdürlügü olarak amacimiz, ögrencilerin yariyil tatillerinde sportif faaliyetlerle bir nebzede olsa da rahatlatmak ve 2.dönem egitimlerine daha dinç ve zinde baslamalarini saglamak. Açtigimiz kis spor okullarina aileler ve ögrenciler dahil ilk günden yogun ilgi göstermesi bizleri son derece memnun etmistir’’ seklinde konustu.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde devam eden Kis Spor Okullarinda 16 farkli bransta devam eden kurslar ( Yüzme ) hariç ücretsiz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284