Kis Spor Okullari Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde 23 Ocak - 09 Subat tarihleri arasinda ’Tatil Coskun Spor Tutkun Olsun’’ slogani ile yapilan kis spor okullari sona erdi.

 Kis Spor Okullari Sona Erdi

Gençlik ve Spor Bakanligi Spor Genel Müdürlügü tarafindan organize edilen, Il Spor Merkezleri kis dönemi hizlandirilmis spor egitim kurslari yariyil tatilinde 81 ilde oldugu gibi Karaman ilinde de ‘’Tatil Coskun Spor Tutkun Olsun’’ slogani ile gerçeklestirildi.

2014-2015 Egitim Ögretim yili yari yil tatil dönemi olan 23 Ocak - 09 Subat tarihleri arasinda ’Tatil Coskun Spor Tutkun Olsun’’ slogani ile “Okul öncesi, ilkögretim ve ortaögretim kademelerinde bulunan spor çagindaki ögrencilerimize, brans antrenörlerimiz nezaretinde hizlandirilmis spor egitim programlari “Tatil Coskun Spor Tutkun Olsun” sloganin enerjisine yakisir sekilde kurslara katilan tüm sporcu ögrencilerin coskuyla sona erdi.
Bu proje ile Karaman’da spor branslarinin tanitilmasi, seviye kurslarinin verilmesi, spor bilincinin kazandirilmasi ve bu süreci aktif dinlenmis olarak tamamlayarak egitim ögretime zinde bir sekilde dönmeleri amaçlanmistir. Bu kapsamda Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde yaklasik 16 bransta kurslar açilmistir.(Atletizm, Badminton, Basketbol, Bilardo, Bisiklet, Cimnastik, Hentbol, Güres, Judo, Karate, Masa Tenisi, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Yüzme, Wushu).
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik proje ile ilgili yaptigi açiklamada, “Spor Il Müdürlügü olarak, yediden yetmise herkesi sporun içine çekebilmek için her firsati ülke sporu için kazanca dönüstürmenin çabasi içerisindeyiz. Okullarin tatil olmasi ile birlikte ögrencilerin tatil döneminde alaninda uzman antrenörlerimizle birlikte tüm tesislerimizdeki hizlandirilmis kurslara davet ettik. Gösterilen ilgiden hem bizler, hem veliler hem de en çok eglenen sporcu ögrencilerimizle birlikte memnun olduk. Kurslara ilgi gösteren tüm velilere spora verdikleri destekten dolayi tesekkür ediyor, tüm antrenör ve sporcularimizi tebrik ediyorum” seklinde konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284