Kisacik: “Daha Fazla Çocugu Bünyemize Çekmek Istiyoruz”

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik Baskanligi’nda 2015 yili Kasim ayi personel toplantisi gerçeklestirildi.

Kisacik: “Daha Fazla Çocugu Bünyemize Çekmek Istiyoruz”

Il Müdürlügü salonunda gerçeklestirilen toplantiya Sube Müdürleri Selçuk Akbas, Mustafa Karadeniz, Mustafa Akgündüz, kadrolu memurlar, antrenörler, teknik personel ve hizmet alimi personel katildi.
Toplantinin açilis konusmasini yapan Il Müdürü Kisacik, “Yaklasik bir yildir Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü ailesi olarak birlikte çalisiyoruz. Bu zaman zarfinda aramiza katilan yeni arkadaslarimiz oldu. Her geçen gün güçlü kadromuzla büyümeye ve Karamanimiz için hizmet vermeye devam ediyoruz. Geçen bir yil içeresinde birçok kez toplantilar düzenledik ve eksiklerimizi görmeye çalistik. Birlikte Karaman’a en iyi hizmeti nasil verebiliriz bunlarin degerlendirmesini yaptik. Gençlik ve Spor Bakanimiz Sayin Akif Çagatay Kiliç’ in; Genç ve dinamik bir yapida, vizyon sahibi, çok büyük hedefleri olan, büyük yatirimlar, projeler düsündügünü gençlik çalismalarina, spora ne kadar önem verdigi hepimiz biliyoruz. Bizlerde bu amaç ve hedefler dogrultusunda kurmak istedigimiz sistemde huzurlu, birlik beraberlik içinde, planli programli verimli bir çalisma ortami saglayarak en iyi hizmeti vermeye devam edecegiz” diye konustu.
“Daha Fazla Çocugu Bünyemize Çekmek Istiyoruz”
Toplantida antrenörlere düsen sorumluluklarin önemine de deginen Kisacik;” Karaman’da yeni yetenekleri kesfetmek için antrenör arkadaslarimiz ile birlikte okullarda yetenek taramasi çalismalarimiz devam ediyor. Amacimiz daha fazla çocugumuza ulasarak ülke sporuna katkida bulunmak ve Karaman’da spor alt yapisini daha aktif hale getirmek”
Toplanti, görüs ve önerilerin dinlenmesinin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284