Kisacik, Futbol Kulübü Temsilcileri Ile Bir Araya Geldi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Karaman’da faaliyet gösteren futbol kulübü temsilcileri ile bir araya geldi.

Kisacik, Futbol Kulübü Temsilcileri Ile Bir Araya Geldi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Spor Il Müdürlügünde gerçeklestirilen toplantida Karaman’da faaliyet gösteren amatör futbol kulübü temsilcileri ile bir araya geldi.
Samimi bir ortamda gerçeklestirilen toplantida açiklamada bulunan Spor Il Müdürü Kisacik,” Ilerleyen dönemlerde kulüp temsilcileri ile düzenli periyotlar halinde bir araya geleceklerini, temsilcilerin, projelerini, çalismalarini, önerilerini, istek ve taleplerini kurum olarak faydali olmak için en iyi bir sekilde koordineli olarak yürüteceklerini söyledi.
Asil amaçlarinin Karaman’da çocuklarin ve gençlerin daha kaliteli ve güvenli bir ortamda spor yapmalarini saglamak oldugunu belirten Kisacik, Karaman’da degerli spor yöneticileri ve temsilcilerimiz ile birlikte gerçeklestirecegimiz projeler ile sporun tüm branslarinda en iyi hizmetleri verebilmek için çalismalarimiz araliksiz devam edecek. Karaman’da oldugumuz sürece spor ve sporun gelismesi adina elimizden gelen her seyin daha iyisini yapmaya çalisacagiz” diye konustu.
Toplanti, futbol kulüp temsilcilerinin talep ve görüslerinin alinmasinin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284